mandag 8. mai 2017

Skifer tønsberg

Modena Restec Tønsberg AS (tidligere Restec AS) er et kompetansesenter med fokus på kjerneprodukter innenfor skifer/naturstein, forskaling, mur og . Naturstein Skifer - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Skifer trinn Brukes til trinn, avdekning mm.

Skifer, Silver Grey børstet 30xSilver Grey er en flott indisk skifer med børstet. Vi leverer skifer, granitt, kantstein, heller og støttemur fra Sandefjord. Vi tar på oss oppdrag i hele Vestfold: Sandefjor Tønsberg, Tjøme, Skien, Stavern, . Mur og betong produkter- Rescon mur malinger(silikat) med egen fargebrekke-beleggningstein-skifer-støttemurer-varme-forbruk til alle betongjobber-m.

Vi har primært nedslagsfelt på Nøtterøy, Tjøme, Veierland og Tønsberg, men påtar oss arbeid på hele østlandet. Vi har kontor lokalisert i Tenvikveien 23140 . Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk. Steinsenteret Tønsberg AS er en fagbutikk for inne og utemiljø. Vi har et stort utvalg av skifer for inne og utebruk, støttemurer, belegningsstein, heller, granitt, . Timotei Filimon AS har utført prosjekter over hele Vestfold og Oslo området fra 2010.


Søk etter skifer flis tønsberg ga Gule treff. Dette kan utføres på mange måter og i forskjellige mønstre/stilarter. Både utvendig og innvendig i forbindelse med terrasser, gulver .

Steinriket selger produkter i naturstein, kompositt og skifer. Benkeplater, gravstein og bygningstein i granitt og skifer. ELKO Plus Option er en serie med rammer i naturmaterialene, glass, skifer og stål.


Rammene kombineres med produkter i ELKO Plus serien. Naturstein som granitt og skifer til fårdsplasser, platåer, steintrapper og peiser. Vi holder til i Sandefjord i Vestfold og tar oppdrag i Sandefjor Tønsberg og . Skifer sammen med andre materialer skaper spennende kombinasjoner og detaljer.


Vi er medlem av Tønsberg Murmesterlaug og følger laugets normer og . Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Tønsberg. Tørfestveien 1A Tørfestveien 1A, 31Tønsberg. Skifer som har ligget på en gammel garasje siden 30-tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg