tirsdag 16. mai 2017

Lettbetongskrue essve

ESSVE Lettbetongskrue x 11 CorrSeal, 10/pk. Brukes til forankring av tunge materialer i porøse materialer som lettbetong og Leca. Vi har allroundskruer, gipskruer, list- og sokkelskruer, skruer til sponplater, OSB og kryssfiner, terrasseskruer, lettbetongskruer og skruer til betong, Leca, .

ESSVE Lettbetongskrue skrus rett inn i lettbetong eller siporex, uten forboring! ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. ESSVE Lettbetongskrue brukes til forankring i porøse materiale som lettbetong, Leca, siporex, etc. Lettbetongskruen kan brukes ved stendermontering av tre- og .

ESSVE LETTBETONGSKRUE 8XMM(100) FOR 5MM, 580 Pk. ESSVE Lettbetongskrue brukes til forankring i porøse materialer som lettbetong, Leca etc. Vår lettbetongskrue Heavy Load er et nytt og smart festemiddel som skrus rett inn i lettbetongen, uten å forbore. I 20introduserte ESSVE lettbetongskruen på det nordiske markedet. Nå var det ikke lenger nødvendig å borre og plugge i porøse materialer, . Det mest takknemlige materialet å feste bærebjelken i, er betong.


Skal du gjøre en tung forankring i lettbetong?

Med ESSVE lettbetongskrue garanteres en lastekapasitet på 2kg, og du kan skru rett inn i materialet! ESSVE Lettbetongskrue brukes til forankring i porøse materiale som. Lettbetongskruen har en gjenge som er spesielt egnet for å bruke i porøse materialer. Lettbetongskruen kan brukes ved stendermontering av . ESSVE Lettbetongskrue by on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love. Essve Lettbetongskrue Heavy Load (HL) Rundt hode.


Brukes ved forankring i porøse materialer, lettbetong/lettklinker. Lettbetongskruen skrues rett inn i lettbetongen, ingen krav til forboring. Lettbetongskruen kan brukes ved stender- montering av tre- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg