tirsdag 30. mai 2017

Kjøpe privatfly

Drømmer du om glam med champagne og privatfly? Røkke solgte flyet i 20til omtrent samme pris han kjøpte det for. Mangemilliardær Petter Stordalen har i mange år eid et Cessna Citation Sovereign jetfly, men nå oppgraderer han flyparken.


For å selge og shoppe på markedsplassen Oraxy må du tjene over millioner dollar i året - ellers blir du nektet adgang til nettstedet. Kjøp en av pakkene under og få elevstatus hos oss i løpet av timer. Men det koster penger og kjøpe sitt eget privatfly, store penger. Men det finnes en løsning, for har du ikke råd til .

Akkurat nå tilbyr de nemlig sine (svært velstående, vil vi anta) kunder en helt spesiell deal. Hvis de kjøper privatjet, får de med en sportsbil på . Hvis en liten gjeng går sammen om å kjøpe et småfly, blir plutselig (logisk nok) prisen en helt annen! Miljøforkjemperen Petter Stordalen investerer i nytt privatfly. Petter Stordalen kjøpte nylig et nytt Bombardier Challenger 3gjennom . Noen hevder at det ikke koster stort mer å leie privatfly enn å fly vanlig business.


Hvis du skal kjøpe deg eget jetfly, må du ha en ganske stor . LUKSUS: Creflo Dollar ønsker seg et privatfly av det dyreste slaget. Flyet han nå vil kjøpe, heter Gulfstream G65 og er et fly som er .

Nå til dags er det i mange tilfeller mulig å kjøpe et fly for så å selge det. Jeg tror det er vanskelig for de som har hatt privatfly å gå tilbake til . Statsministeren velger den enkle løsningen ved å kjøpe seg fri, sier Framtiden i våre hender. Vikingarna og Christer Sjøgren måtte kjøpe privatfly da de skulle reise på turne i Norge.


Han skal ha gitt klar beskjed om at å kjøpe privatfly ikke var den beste bruken av penger for selskaper som har mottatt milliarder i krisestøtte . Han beskyldes for valgfusk i fobindelse med valget tidligere i år, og anklages nå også for å ha kjøpt et privatfly for bistandsmillioner. På spørsmål fra Thomas Seltzer om hva som er det villeste han har brukt mye penger på, svarer gründeren: - Privatfly fra Las Vegas til Bergen. Antonsen (t.v.) og pilot Øystein Flatebø tok turen fra Bergen til Florø med eget fly, bare for å kjøpe frossenfisk.


Ja, det samme gjør jo bilmotstanderne som kjører små biler - fordi en litt større bil forurenser mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg