fredag 26. mai 2017

Skjule ledninger på veggen

I dette gamle huset ligger alle ledningene oppå listene i hele huset. Planen min er å rive tapeten, gulvet og listene. Et vanlig problem for mange når det kommer til interiør og styling, er å skjule det som.

Gjerne med ledningene da i en strips-boks på veggen mellom disse to . Her får du våre ni beste tips til å skjule ledningene. En bred kabelskjuler kan føre strøm-, antenne- og andre tilkoblingsledninger skjult ned på veggen. Det er en god idé å skjule ledninger på en pen måte, både for å få et ryddig utseende.

Du kan skjære ut en kanal i veggen, plassere et rør eller en kabelkanal i . Holder ledningen rett på veggen og i taket. Skjul kablene i en dekorativ og overmalbar kabelkanal. Flat-tv - skjule ledninger,rh:avforum.


Hvordan skjule ledninger midt på vegg (se bilde)? Rør til kabler bak TV - ByggeBolig,rh:byggebolig. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Flate TV-er skal etter manges mening henge på veggen. En klassisk liste-løsning er å bruke en fotlist som passer til veggen,. Hvis det er flere ledninger som skal skjules finnes det spesial-lister for . Disse skjuler ledningene dine og ser fine ut.


Ikea har også ledningsdeksel som enkelt kan monteres på veggen. Du kan male listene hvis du vil, for å matche veggen, eller beise det for at. Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler. Når ledningene er samlet, er det lett å klemme listen av og på hvis du skal skifte ut ledninger eller male veggen.


Planlegger å kjøpe meg en tv som skal henge på veggen. Problemet jeg har er; Hvordan kan jeg skjule . Er elektriker selv og kan nok bare si det slik at disse ledningene får du ikke skjult på en fin måte med mindre du forer på og kler veggene på nytt . Hvordan kan man best skjule dette uten å helst drille skjulere fast i veggen? Altså kanskje en lettere måte å gjemme kablene på.


Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen. KANALLISTEN foliert MDF – selges i forpakningene x m. En stor, svart tv og tunge høyttalere og lange ledninger harmonerer dårlig med. Da har jeg brukt akrylfugemasse for å skjule disse.


Er ledningene skjult i veggen, eller er det åpent anlegg med kabler som er utenpå veggen . Har tenkt på å lage en slags liten skjerm vegg som festes utenpå. TVen (slik at ledninger skjules) eller helt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg