tirsdag 16. mai 2017

Kjetting i takrenne

Men hvordan gjør en det med ståltakrenne og kjetting? Kanskje løsningen bare er å montere takrenne hele veien uten tappestykke. Noen som har erfaring med kjetting i stedet for nedløp fra takrenna?

Driver nå med siste finish før salg, og det viser seg at vi ikke får tak i deler . Kjettingen er galvanisert og pulverlakkert for lang levetid. Kjetting sort for tretakrenne rull à m. Takrenner i tre hører naturlig sammen med tekking i tre, eller når det er torv på taket,.

Nedløpet lages med grov kjetting og hull i rennen, eller med en staur. Avløp for vannet kan gjøres ved kjetting, eller en har et utstikk og lar vannet renne . Vi tilbyr håndsmidd og brennlakkert kjetting som er svært holdbar i alle typer utemiljøer. Takrenne nedløpskjetting, varmgalvanisert og malt.


Heng takrennekjetingen (nedløpskjettingen) i takrenna med dette opphenget. File:Kjetting for nedløp til takrenne - nediset. From media Commons, the free media repository.


Vår galvaniserte kjetting er solid og svært holdbar, selv i de mest krevende.

Et gammelt vindu ble dekket til med en lem. Om høsten kaster jeg inn ved gjennom vinduet, og det gikk hardt utover karmen. En kjetting leder vann fra takrenna ned i en eiketønne. Det er vakkert å se regnvann strømme ned kjettingen. Søk etter tennstål takrenne kjetting ga Gult treff.


Takrenner i tre lekker i skjøter, takrenner i plast blir fort ødelagte. Takrenner beskytte ditt hjem og din landskaps fra vannskader, men noen ganger de virke som mer arbeid enn de er verdt. Hull i plattingen der takrenne i kjetting skal henge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg