tirsdag 2. mai 2017

Hvor stort bilbur til hund

Mille har forlengst vokst ut av buret sitt og vi diskuterer litt her hjemme om hvor stort bur, og da spesielt hvor høyt, trenger en hund om den skal ligge i buret i flere . BufretLignendeHvor stort bur bør en shiba ha, hhv. Tenkte selv på et mindre bur i bilen for transport, og et større hjemme, som hunden kan .

Når du gir en klikkertrent hund et signal, skal det føles som å slippe en stram strikk - ikke som å skyve ei ku i baken. Jeg tenkte å kjøpe et bur til hunden vår som vi kunnne bruke når vi kjører bil. Hvor stort må buret være, hunden vår er blanding av labrador og flatcoated retriver.


Denne tabellen viser hvor farlig det kan være å ikke sikre hunden din,.

Hvor stort bur bør man ha til en liten hund? Hunden er av rase Malteser, med mankehøyde på maks cm og vekt . Hvor store bur bruker dere til hundene deres? Kanskje en burdebatt til, det får vel være, er litt agurk tid nå, så det tåler vi vel? I lys av den som pågår her nå så lurer jeg litt på hvor stort bur d. Men hvor stort bur trenger jeg egentlig til en Pyrenèer? Han veier jo allerede kilo og er ikke et halvt år engang.


Skal hente meg ei Jämttispe i slutten av januar. Vil ha et bur som kan brukes også når hunden har . Dersom hunden trives godt i bur må den gjerne ha et bur den kan ligge i, men da må døren være åpen eller fjernet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg