tirsdag 2. mai 2017

Vertica mur

Vertica mur er en komplett støttemur som kan stables manuelt eller maskinelt. Monteringen er rask og enkel, muren skal kun tørrstables. Monteringen av Vertica mur er enkel, muren skal kun tørrstables.

Det patenterte låsesystemet sikrer alltid en perfekt linjeføring og en jevn helningsgrad. Asak Mur Vertica produseres av Asak miljøstein og er en populær støttemur vi tilbyr våre kunder til rimelige priser. Asak Mur Vertica støttemur har mange ulike .

Vertica mur er en komplett støttemur som kan stables med maskin eller ved bruk av håndverktøy. Monteringen av Asak Vertica Mur er rask og enkel, muren skal kun tørrstables. Mulighetene er endeløse for å lage små og store murer, med eller uten hjørner og . Mur Vertica er en stablemur med bruddet front.


Dette produktet er et større alternativ enn ministøttemur og mini exclusive. Vertica mur er en stilren støttemur med store rektangulære blokker. Muren har bruddfront med et naturlig uttrykk. Veritca mur leveres i vår nye farge koksmix som .

Hvordan bruke Vertica ved maskinell håndtering? Produkter/Mur-og-blokk/Vertica-Mur Selges fordi det ble kjøpt for mange. Vertica er en stilren støttemur med store rektangulære blokker.


Vertica mur er en komplett støttemur som kan . MUR VERTICA Passer for murer opp til meter uten armering der terrenget ikke skråner og muren blir bygget på gode grunnforhold. Muren har en bruddfront med et naturlig uttrykk. Vertica-mur og Herregård belegningsstein.


Her er det brukt kombinasjon av vertica mur i buer samt herregård kantstein, og Relieff belegningsstein . Mini Exclusive Støttemur med gjerde i bakkant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg