onsdag 31. mai 2017

Trykksandblåser

ALLE VÅRE PRISER ER INK MVA Sandblåsingstank. Praktisk og effektiv portable sandblåser. Trykksandblåser fra Garage- posted in VerktøyforuEr det noen som har erfaring med den store trykksandblåseren fra Garage15?

Det nye typen blåse-håndtak for trykksandblåser. Denne har lengre holdbarhet en kuleventil. Proffpistol for enhånds betjening av trykksandblåser.


Trykksandblåser - posted in Teknisk Mekking: Noen som har erfaring med trykksandblåser?

Gikk til innkjøp av en slik forledendag, men fulgte . Lakk og Karosseri: Skal fjerne en del rust på bilen min nå, og lurer på om jeg skal gå til innkjøp av en . Trykksandblåser - For effektiv rustfjerning og rengjøring av felger, rammer o. Velutstyrt modell med hjul, tykk slange . Dyser for trykksandblåser - reservedyser for trykksandblåsere med kuleventil/konisk dyse. Alfa: DIV; Produktnummer: T37739; Produktnavn: TRYKKSANDBLÅSER GALLON; Volul; Arb. Uorginalt munnstykke står på, da det/de som skulle følge med manglet.


Har i kveld plukket ned bakstillingen på Fiestan og har planer om å overhale hele ramlet. Har selv en trykksandblåser, som jeg bruker ofte, men det krever en del tålmodighet, når kompressoren er for liten (min er) Og så er det .

Noen som har en trykksandblåser som man ønsker å kvitte seg med? Tanken har en kapasitet på l volum , 5-bar arbeidstrykk. Det er også fullt mulig å sandblåse med kun en 3hk med en trykksandblåser. Ikke ideelt akkurat, men hvis man kun trenger å sandblåse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg