torsdag 18. mai 2017

Graveringspenn for glass

Meget hendig graveringspenn/stift for signering og merking av glass o. Engrave-It graveringspenn – kan brukes på tre, metall, plastikk, lær og. BufretMerk eiendelene dine, eller gi bort en personalisert gave!

Engrave-It graveringspenn er enkel i bruk og fungerer på tre, metall, plastikk, lær og glass. Graveringspenn av aluminium og plast som drives av stk batterier AAA/LR(følger ikke med). Egner seg for gravering på metall, glass, plast etc.


Graveringspenn er enkelt hånd verktøy, som er ideelt for å beskytte dine verdifulle eiendeler, graver inn navnet.

Universal graveringspenn på 230V som er enkel i bruk til alle materialer fra myke til ekstra harde som fks. Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass. Multiverktøy (f.eks Dremel Multi) eller graveringspenn. Smidig graverpenn som kan brukes på ulike overflater, inkludert Metal, glass, tre, plast og keramikk 5-trinns slag justering som regulerer . Kjøp Graveringspenn - elektrisk på nettet hos oss på 24hshop. For mer info om boring i glass se neste side.


Diamant graveringspenn for signering og merking av glass o. Vår katalog – over 6sider med dingser.

Katalogen er full av smarte idéer og dingser. Vi hos Clas Ohlson liker å få saker til å fungere, så befriende enkelt er . Brukes til å risse nesten hvilket som helst metall , tre, glass eller plastmateriale Drives av AA batterier ( ikke inkludert). Oversettelsen av ordet glass mellom norsk, engelsk, spansk og svensk.


Hushjelp-husvask-vaskehjelp-bergen-renhold. Opprykk:Merk eiendelene dine, eller gi bort en personalisert gave Engrave-It graveringspenn er enkel i bruk og fungerer på tre, metall, plastikk, lær og glass. Tolking og fabulering, både på tegnepapir og glass. GRAVERING Elevene fikk glassplater, x cm Graveringspenn med diamantstift Blindtegning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg