onsdag 8. november 2017

Drager spennvidde

Hei Skal i gang med og bygge terasse på huset. Jeg hadde håpet at det holdt med 48x1som sekundærbjelker ut til drager meter fra husveggen. Her finner du bjelke- og sperretabeller for Limtre og Kerto. Bruk gjerne en tvinge for å holde drageren sammen når du skrur. Velg styrkeklasse og senteravstand mellom bjelker.


Drager, store, bærende bjelker av betong, stål eller tre. Man har ofte to sett dragere: 1) hoveddrager med stor spennvidde som er understøttet .

Detaljerte tabeller er vist i de enkelte . Og 4xtror jeg er mer egnet til vertikale søyler enn horisontale dragere. Ved spennvidder over m øker dimensjonene raskt og en må ofte legge bjelkene. Dragere tar last fra flere bjelker og må derfor ofte understøttes av søyler. Jeg skal legge bjelkelag (for gulv) over et spenn på 380cm.


Problemet er at jeg har maks 150mm å gå på i høyde på bjelkelaget. Dimensjoner og spennvidder på bærebjelker, gulvbjelker og terrassebord må ses i sammenheng. For å korte ned spennvidde på bjelkene, kan vi legge inn en jerndrager på tvers av bjelkelaget. Noen som har redskapshus med drager over stolper og hvilken dimensjon. Driver selv å skal bygge redskapshus, har spenn på meter på . En kloss under drageren, i nederkant og midt på stolpen, gjør.


Bredde på ta flate båret av li tre: eter. Traverskranene leveres i et komplett sortiment opp til tonn med opp til meter spennvidde. Kranene er vedlikeholdsvennlige og driftssikre – det gir god . Du skal med andre ord ha en drager på de betongsøylene meter utenfor veggen?


Isåfall ville jeg ikke hatt mere overheng en cm. Bjelkehøyde opp til 500mm gjør at den klarer store spennvidder selv med store snølaster. Store bjelkehøyder gjør at man kan få inn ønsket isolasjontykkelse . Mansardtakstol Bue Opplegg Skjult drager Utstikk Spennvidde: opptil ca 1meter Raftehøyde Kinavipp Spennvidde Utstikk Opplegg Vi . I en drager med cirka meter spennvidde varierer bredden (b) mellom 800–12mm. Spennvidenne kan økes ved bruk av flere kabler.


Veiledened maksimale spennvidder (m) for terrasse bjelker med kvalitet C24. Bord for under- støttelse av topprekke/ håndlist. Lange spenn og lette elementer medvirker til bedre utnyttelse av innvendig areal. Intern kjernekompetanse med års erfaring av takleveranser i Norden. BBR VT CONA Single spenntausystem benyttes i dragere og dekker.


I en drager med cirka meter spennvidde varierer bredden (b) mellom mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg