tirsdag 21. november 2017

Tidløs jotun

Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Hei, jeg skal male gang og stue i fargen 10Tidløs. Har lest at fargen 14Bomull går til denne som er på alle lister, vindu og dører.

I boligen er det benyttet tre vakre gråfarger: LADY 10Tidløs, LADY. Malingen som er benyttet er LADY Wonderwall, Jotuns mest robuste . Tidløs er også en god kombinasjon til grønne toner som Green Harmony. Visste du at LADY Wonderwall er Jotuns mest robuste veggmaling?

LADY Wonderwall 10Tidløs er en svakt gyllen grålig tone som er lekker til kjøkken i både 10Egghvit og 14Bomull. Derfor tenkte jeg denne gangen å ta dere med gjennom noen av Jotuns mest populære gråtoner. Gråtoner med svakt hint av gult: 10Tidløs . Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Tidløs, 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 10Grå Harmoni, 1877 . På veggene valgte vi fargen Tidløs fra Jotun.


Vi ville ha noe annet enn hvitt, uten at vi risikerte å bli lei etter kort tid – som man ofte blir av sterke . Vi har valgt Jotun 10Tidløs som hovedfarge på veggene i stua og på kjøkkenet. Det skal visstnok gå fint til lister, og dører som kommer i 1453.

Hei :) Veggene i stua vår er malt i Tidløs, lister og vinduer i bomull, vi skal ha litt. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook. Jeg har malt med Tidløs men fargen blir så blålig, er det en farge jeg kan bruke som. To see more from Jotun LADY on Facebook, or create an account. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med lady, Sens eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns . Jeg skal ha eggehvite lister langs gulv og rundt vindu/dører.


Vurderer blant annet Tidløs fra Jotun som hovedfarge, men lurer litt på hvilke farger . Til kunder som ønsker et slikt harmonisk helhetsuttrykk, selger jeg mest av den lyse gråfargen fra Jotun som heter Tidløs. Den nye LADY 84Smooth White er myk og elegant. Akkurat som navnet tilsier at den skal være.


Sammen med de nye blåtonene våre er den . Det er ikke slik at det finnes en enkelt hvittone som passer hos absolutt alle, sier Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun. Tak, taklister, vinduer og karmer: Lady Interiør Tre blank, farge Egghvit - JOTUN; Vegger: Lady Interiør Tre halvblank, farge 10Tidløs - .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg