onsdag 22. november 2017

Kopper og krus

Kjøp kopper og krus av alle slag fra populære varemerker som Arabia, Royal Copenhagen, Rörstrand og Höganäs på ScandinavianDesignCenter. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. IKEA 365+ krus, klart glass Høyde: cm Volucl.

Kopper, drikkeflasker, coasters, ølkrus du kan designe selv med tekst, bilde og motiv. Nordic Sea serien er håndlaget keramikk og det fantastiske ved serien er måten glasuren og de keramiske fargene forandres og nyanseres under brenningen. Kopp med personlig bilde er perfekt som gave!


Til bestemor, kjæresten eller kanskje til mor?

Bruk dine favorittbilder og skap unike bildeprodukter! Under produktkategorien Kopper finner du med sikkerhet produktet du leter etter. Vi tilbyr drikkekopper og krus av høy kvalitet som er gode å drikke fra og som . Samler Vintage og antikk Kjøkken Kopper og krus.


Lekker kopp m/skål og asjett i sølv med hvitt inni og sølv utenpå. Søtt krus i beige/ kremfarge med et dekorativt lite rosa hjerte. Krus i fineste porselen har i alle år vært viktig for oss i Porsgrund.


Om du ikke kan leve uten kaffe, eller elsker te, så mener vi din varme drikk fortjener det fineste . En kopp brukes oftest til varme drikker og har et håndtak eller en hank for å unngå å brenne fingrene når man holder den. Pris: Lavest først, Pris: Høyest først, Produktnavn: A til Å, Produktnavn: Å til A, På lager . Stort utvalg av krus og kopper til alle slags varme drikker. Med mange størrelser, former og farger finnes det en utgave som dekker ethvert ønske og behov.


KitchenTime selger kopper og krus av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg