tirsdag 28. november 2017

Farge vegg stue

Fargeeksperten tipser; Slik velger du riktig veggfarge! BufretLignendeInspirerende bilder av stuer. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen?

Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Noen går også hardere til verks, og velger en helminimalistisk stil der vegger, lister og tak males i samme farge, men i forskjellig glansgrad. Unngå å bruke hvitt på soverom og på stue, sier interiøreksperten.


BLÅGRØNN: Kan en fondvegg med denne fargen være det som setter.

Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg . Nordsjø tror vi vil se mer farger på veggene, gjerne i duse, støvete pasteller og i. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen . Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 14Bomull (S0502-Y) som er en gulaktig, hvit tone. Gulaktige, hvite toner står ikke like godt til kritthvite vegger, til de populære rødlige . Jotun har i høst lasert sitt nye fargekart som de kaller Lady Home Living. I nærmere ti år har hvitt vært en viktig farge i norske hjem.


Men skal vi tro ekspertene er denne trenden . Matt maling gjør at lyset ikke reflekterer seg på veggene på samme måte som før, og veggene ser tørre ut.

Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på 'Se flere farger' og . Har du lurt på hvordan det vil se ut med en ny farge på veggen hjemme? Nå kan du se det, uten å gjøre det grann! Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret.


Hjemme hos Carola Edwardsen i Bærum er stueveggene dypgrønne. Når vi får disse fargene på veggene, blir det igjen enklere å tilføre . I de siste årene har stadig flere tatt til orde for fargenes betydning som virkemiddel i arkitekturen. Har fargen på veggen noe å si for hvordan vi sover?


Samtidig er mint-fargen både diskré og delikat. Et tips fra fargeeksperten er å male veggene i Kalk, men ha lister, dørkarmer og vinduer hvite. Slik finner du din perfekte sofa til stuen . V-fas bord - En klassisk panel med færre bord enn vanlig - i delikate farger.


Sett farge på veggene: Helhet og harmoni med Smartpanel. Nå skal dessuten stuen bugne over av grønne og friske trær, kaktuser og planter, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg