mandag 20. november 2017

Impregnering av betongfliser

Denne impregneringen fungerer som en matt lakk og tetter/beskytter overflaten. Vi anbefaler denne impregneringen til våre ubehandlede (rå) betongfliser. Vi anbefaler å impregnere med Fila Hydrorep og Fila Fob.

Alle våre fliser er før impregnert men vi anbefaler tillegsimpregnering som beskrevet her. Overflaten på betongflisene er ubehandlet. Med impregnering og hard bruk så er det blitt et slags patina-preg på gulvet.


Jeg har falt fullstendig for en flistype som må impregneres, både ved legging og deretter et par ganger i året.

Med STEINFIX kan du på en enkel måte impregnere, polere, rengjøre og ta bort flekker på naturstein, betong, terrazzo, fuger, keramisk flis m. Mega Flis hadde noen produkter som het Movin som impregnerer men. Forresten har jeg gitt opp tanken på å legge betongfliser på badet, jeg . Vinkelsliper med betongblad eller vanlig vannsag. Som dere ser er de ikke fuget ennå, men to lag med impregnering er kommet. Betongfliser, eller historiske fliser som de jo også kalles, er blitt . Vannavvisende impregnering, til fasader, skorstener, takstein, beleggningsstein og betongelementer.


Et parti nydelige marokkanske betongfliser fra Marrakech Design (Göteborg) selges. Flisene kan benyttes på gulv i våtrom med riktig behandling (impregnering).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg