torsdag 23. november 2017

Listverk sveitserstil

Listverk, panel og dekor tilpasset sveitserstil og sveitserhus i Norge. Alle; Listverk; Hjørneklosser; Innvendig panel; Vannbrett. Innvendig vindusomramming i sveitserstil.

Vindusknekt til bruk under vindu - sveitserstil - KU8 . Stilriktig listverk, paneler andre bygningsmessige detaljer ute og inne. Via vårt forhandlernettverk kan vi levere til hele landet. Viktige kjennetegn er rikt profilert listverk, utskårne bjelker og knekter, “løvsagarbeider” og mye. Nye hus i sveitserstil blir også bygget i dag.


Vår filosofi er å gi kundene mulighet til å rehabilitere bygninger med listverk i tro kopi eller gjenskape en. Sveitserstil ble mye brukt fra 18og utover til 1920. I stedet for å være redd farger, kan det være interessant å studere hvordan ulike farger kan spille sammen i vegger, tak og gulv, samt på listverk . Kværner er et interiørprodukt som skal bidra til å understreke og.


Tenk stil og farge - velg kvalitet på listverk! De har komplett serie med listverk for sveitserstil. Driver selv med oppussing av hus fra 18i sveitserstil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg