tirsdag 14. november 2017

Folie til møbel

Selvklebende PVC-folie til oppsetning på møbler, vegger, paneler osv. Ved hjelp av folier kan du forvandle enkle hvite, trefargete eller brunsvarte Ikea-møbler til fargerike små kunstverk nesten ingen har maken til.

Matt folie sammen med trestrukturer og marmor er de som får minst. Bordene ble først malt med matt maling egnet for møbler fra Nordsjø. Selvklæbende kontakt- folie der ligner træ, marmor, driftwoo skin tern, striber m. Selvklebende dekorasjonsfolie er noe ungene vil elske. Ikea-møbler er og blir en hit rundt om i de norske hjem.


Ikeafronter for private og bedrifter, ved hjelp av tilpasset folie som klistres på. Dekorer innvendige vegger og glassflater med folier. Se det store udvalg af Klæbefolie hos BAUHAUS. Bruk i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest . Frisk opp det gamle kjøkkenet med ny folie på frontene, bytt farge på kjøleskapet, kjedelig . Jeg har sååååå lyst til å male alle møblene våre hvite, men mannen.


Det er sammenpresset papp med folie som ser ut som tre på toppen.

I denne video viser vi det som en del af vores kunder på LargeFormat. Møbelfolie i sandfarget eik, og granitt visste du at folien vår tåler opptil grader, er av beste kvalitet, kan legges i trapp og på kjøkkenbenk vi . IKEA - BESTÅ, Tv-møbel, kombinasjon, Lappviken rosa/hvit, skuffeskinne, trykk-åpen-beslag, , Skuffene og dørene har integrerte trykk-åpne-beslag, så du ikke . Bli den første til å vurdere “Utskåret folie” Avbryt svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg