onsdag 8. november 2017

Bordtakbeslag montering

God funksjon over mange år er avhengig av riktig montering. Monter ikke rennen lavere enn at bordtakbeslaget vil nå ned i rennen.

For å sikre takrenna et godt feste, monteres ren-. Hvis det skal monteres bordtakbeslag (spillblikk) må. Montering av takrenner fra Grøvik Verk AS.


Icopal Minikursus - Montering af tilbehør til.

Isola Ståltakrenne monterer du enkelt selv. Monteringsanvisning (side 7) og enkelt verktøy, kombinert med litt pågangsmot er alt du . Riktig montert og dimen sjonert reduserer Icopal takrenner vann- og fukt. Rennene er funksjonelle, lette å montere og består av et. Der hvor flere mønekammer møter hverandre, tilpasses de. Hvis man har byttet undertak, er mønekammen ofte allerede montert.


Endekrokene monteres 1mm fra takhjørnet. Takhatten monteres fast i i front og bakkant med skruer.

Skottrenne skyves cm forbi bordtakbeslag slik at vannet . Nå har du en førsteklasses linje for montering av de andre rennekrokene. Denne artikkelen er delt i tre deler og er laget i samarbeid med takrenneleverandøren Lindab. Takrenner og nedløpsrør spiller en viktig rolle i . I noen tilfeller kan eksisterende renne og rennekroker tas ned og monteres på nytt med riktig fall, men det viktige bordtakbeslaget som skal lede vannet ned i . ICOPAL Ståltakrenner Nedløpskum Montering av nedløpskum gjøres enklest på. Stagband monteres etter at bordtakbeslaget er montert, og festes i lekten.


Begynn montasjen ved å montere den første og den. Takshingel kan legges på takvinkler helt ned til 15˚. Bordtakbeslag for bruk til lektede tak med takstein eller takplater. Bordtakbeslag i stål Leveres i lengder à m. Stigesikring Stigesikring SST monteres fast til takrennen, og hindrer at stigen glir.


Skifte settbord 48x98mm med bordtakbeslag i hele fjøsets lengde på en. Montering av stk 48x98mm impr settbord i en lengde på lm inkl .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg