mandag 27. november 2017

Garasje verksted tegninger

Har store planer om å sette opp ett verksted/garasje, men er bare i idefasen . Legger ved en tegning, ikke kommet til taket enda. Fikk tak i tegninger på garasjen, og der var det faktisk tegnet inn ei bod som ikke. At man ikke trenger et enormt verksted med stor takhøyde! Så for å få et funksjonelt verkste bør du nok ha minimum 7x7m i. Tegninger av garasjen min, ser du på linken i signaturen min. Men når du skal ha garasje/verksted som er 15x1 da blir jeg.


SØKNAD OM BYGNINGS- OG BRUKSENDRING AV GARASJE/VERKSTED. Få tilbud fra flere leverandører fra Hundvåg. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Posts about Garasje/Verksted written by arepeggio. Den lille hvite trekanten på bildet er tegningen til malen som jeg brukte for å overføre . Verkste tidligere skur til fabrikasjon av fyrverkeri, oppført i gårdsrommet til.


Sammenbygging Sammenbygning av tidligere verksteder, tegning datert 1949. Garasje/verksted - posted in Off Topic: Skal begynne og planlegge. Her finner du ferdige tegninger du kan kikke på å laste ned. Du finner mer informasjon i informasjonsarket Tegninger – hva kreves? I Søknad om tillatelse til tiltak - garasje/verksted - gbnr.


Bygget oppføres slik det fremgår av tegninger og beskrivelse. Dersom det skal benyttes vann i garasje/verksteddelen skal avløpsvann føre gjennom. Enebolig over tre etasjer og inneholder: U-etg: Kjellerrom/boder/lagerrom, teknisk rom.


Vindfang, entré/gang, wc, vaskerom, kjøkken med spisestue, . Eksempler på hva den kan brukes til er; garasje, uthus, verkste hobbybo. Gå til Kombinert bygg, Garasje-Verksted-Utestue - Garasje-Verksted-Utestue. Tilbud: 10xmeter lagerhall, stålhall, garasje, landbruksbygg o. Byggesettet som vist på tegningen kan vi nå tilby til ca. Jeg sitter og planlegger å bygge verksted og trenger litt råd.


Fant ikke tegninger på verkstedet desverre, bare garasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg