onsdag 22. november 2017

Antiskli for trapper

Du er ikke den eneste - det skjer tusenvis av nordmenn hvert år. Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp. Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp? Hei, Noen som kjenner til et produkt som kan skrus fast på trappetrinn av tre slik at de blir mer sklisikre?


Jeg ser for meg et tynt metallprofil med . INGEN ULYKKER: Rune Carlsen gled i trappen og slo ryggen. Etter at han sklisikret den med trappeneser, har hverken far, datter eller hund .

IKEA - PATRULL, Antiskli, Du kan enkelt gjøre trappene i hjemmet ditt tryggere for alle ved å feste selvklebende antiskli på hver trinn. Antiskliteip på rull som minimerer sklirisiko. Velegnet for stige, trappetrinn, båtdekk, skateboard m. Egnet på alle steder der det foreligger sklifare, f. Far sjøl har seilt ned et par ganger, det samme har guttungen.


Sett litt på nettet angående sklisikring og . Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc. Den ideelle beskyttelsen for å unngå ulykker i trapper, ramper, stiger, båtdekk og.

Antiskli tape behøves alle steder hvor det skal sikres mot glatt underlag. Livsfarlige, glatte trapper og gulv er en unødvendig risiko hjemme. Galleri Penguin Antiskli vil ikke bli synlig i en malt trapp. Hvis du er redd for at barna dine skal skli i trappen så burde du lese dette.


Hvilke muligheter har vi for å gjøre trappen mer sklisikker, og samtidig gjøre at det . På rull, slik at man klipper til hvor lang man vil ha dem. Gikk på rumpa ned trappen her om dagen og fant ut at vi må ha antisklitape på trinnene så ikke det skjer igjen. Nordsjö lanserer beis med antiskli-effekt.


Små føtter som løper på våte terrassegulv eller trapper kan fort ende med knall og fall. Antiskli trappeneser blir levert for å forhindre skli- og fall-relaterte ulykker i trapper. Den sterke sklisikre overflaten vil gi et forbedret fotfeste og et . Str 64xcm + cm kant som kan brettes ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg