torsdag 23. november 2017

Overhead ark blekkskriver

Skal gå det, men du må bruke overhead-ark som er laget for å. De heter Transparenter og kan kjøpes til blekkskrivere eller laserskrivere. Farve-laser - Skannere, fotoskrivere og utskriftinnlegg31.

Fremstilling av egne printkort - PC - Strømforsyningerinnlegg12. Forum - Skriver som takler transparent papir (overhead) - Foto. Skriver som takler transparent papir (overhead).


Har noen av dere brukere andre erfaringer (manipulering av printer)?

Ja, det er akkurat disse arkene jeg også har brukt på min gamle . Uten hull og passer også utmerket godt som tegneark. Spesiell papirblanding som har bedre egenskaper enn tradisjonelt g/m² papir. Når jeg printer ut på et overhead ark, er det noen måte og få fargene til g stivne der.


Stikk på bokhandelen og be om folie til blekkskriver du. Overhead lysbilder er en flott undervisningsmateriell så vel som nyttig for. Mange bedrifter selger spesielle laminater som vil fungere i laserskrivere samt blekkskrivere.


Du kan omgå disse selskapene og bruke vanlige plast ark som er riktig . Xerox Fargelaserpapir A5ark Finnes i st varianter.

Annet triks er å skrive ut tegningene på blekkskriver, og dampe de over på. Blyanten på tegningen kan viskes ut etterpå, og arket som kopierer kan. Eksamenspapir A70g falset, linjer og marg (2ark pr pakke). Fotopapir A200g glossy, for blekkskrivere (1ark pr pakke). For å projisere alt som er på transparentene du trenger å bruke en overhead overfor.


Etter å ha laget det materialet som skal overføres til transparenter, last ark . Overhead - prosjektor, kildesortering, kontorstol, printer, printere, skrivere, blanketter, etiketter, kalender, konvolutter - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Stikk på bokhandelen og be om overhead-ark for printer. De vet hva du trenger til blekkskriver evt laserskriver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg