tirsdag 28. november 2017

Snekre dør

Holder på med en liten lekehytte til datter mi, lurer i den forbindelse på om noen har en oppskrift på ei dør? Mange avstivere, både vertikale, horisontale og skrå. Labankdøra var over hundre år gammel og ikke til å redde fordi den var dårlig vedlikeholdt.


Vi laget ei helt ny dør som ble enda bedre enn den gamle. HULEBYG: Sådan laver du en dør og et vindue på en nem måde - Duration. Vi du lage en enkel dør selv kan bunnbjelken fungere som dørterskel og spikerslag for veggkledningen. Reis nå hjørnestolpene og skråspikre eller skru dem fast . Bygge en tredør er ikke en kunst som må mestres.


Med litt snekring ferdigheter og kunnskap, kan hvem som helst klarer oppgaven. På denne veggen må du huske på å lage tilstrekkelig åpning til dør til . Skal du ha inn en dør, unngå å skru i døråpningen. Marker på veggen hvor det skal bli åpning til dør, og marker noe større enn karmens yttermål. Kontroller mot tegning at døråpningen er uten el-installasjoner, . Nettingen er på plass nu, men døra mangler enda.


Alt er ikke helt i vater, men skylder på skjeve planker;). Skal settes opp en lett vegg i stue, ca meter lang, meter høyt, med bue inngang, så skjønte på ca en meter på eksisterende lettvegg.

Den skal gli i ett med interiøret og være en del av helheten. Og nå kan du designe din egen dør tilpasset nettopp ditt . Fordelen med lafting er at boden er svært lett å bygge. Torsdag fra 13til 15og fredag fra 08til 1050. Følg og utforsk arbeidsmåten for hvordan å snekre en fyllingsdør på . Thermocold leverer alt du trenger av utstyr til ditt kjølerom om du ønsker og bygge selv: Aggregat, lys, hyller, dører osv.


Eriksen en positiv omtale for oppdraget Snekre liten vegg med dør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg