onsdag 29. november 2017

Vannglass egg

Norske egg er stemplet med dagers holdbarhet, men varer mye lenger. Sjekk eggets holdbarhet i et glass med vann. Et rått egg av god kvalitet, ferskt og gjerne fra frittgående høns, legges i kald.

Ikke alle anvendelser av vannglass er begrenset til bygging eller tekstiler. Det er også mulig å bruke det som et middel for konservering av egg. Du behøver aldri å kjenne lukta av dårlig egg igjen.


Ved hjelp av et vannglass og litt vann, kan du enkelt sjekke om egget er blitt dårlig.

Ikke alle anvendelser av vann glass er begrenset til bygging eller tekstilmaterialer. Det er også mulig å bruke det som et middel for å bevare egg. De kan holde seg gode i flere måneder, men vi kaster 8tonn friske egg i året.


Villfuglegg holder seg ferske ved at de legges i vannglass (kjøpes på apoteket). I vannglasset, en slags hermetisering, lagres eggene mørkt og kaldt, og eggene. Du legger det kokte egget i et kjøkkenglass, og fyller det med et par cm med vann. Dekk åpningen med fingrene og rist i et par sekunder.


Natriumsilikat er klengenavnet vannglass fordi det er vannløselige og blir til en. Bruk av vannglass å lagre egg er ikke så utbredt som det en gang var, men .

Et egg vannglass er en beholder som forsiktig vekker de fiskeegg og larver , som er rett og slett en reenactment av hva som skjer når de er i å holde kvinnens . Synker egget i et glass vann, er det greit å spise det. Men, hvem har egentlig opplevd et råttent, norsk egg? What waterglass is, spellings of water glass, waterglass and water-glass, personal recollections of how it was used to preserve eggs in the shortages of WW2 . Rov keepers Fiskeforum - For klanen diskusjoner dekker sjeldne rov fiskene til eksotiske nederst feeders. Jeg har noen litre med vannglass (natriumsilikat) for å konservere . Sodium silicate is the common name for compounds with the formula (Na2SiO2)nO. A well-known member of this series is sodium metasilicate, Na2SiO3.


Also known as waterglass or liquid glass, these materials are available in. Sodium silicate was also used as an egg preservation agent through the early 20th century .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg