torsdag 15. februar 2018

Brensel kryssord

Tjenesten kan, i tillegg til kryssor være praktisk i Wordfeud eller Scrabble. Klikk her for å slå opp brensel i kryssordboka. Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet brensel.

Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. BRENSEL er et substantiv på bokstaver som er godkjent i Scrabble, Wordfeud og andre ordspill. Ordbok engelsk, tsjekkia, tysk, spansk, fransk, italiensk, russisk, svensk, polsk, bulgarsk, hviterussiske, finsk, gresk, kroatisk, . Spillet likner på kryssor men oppgaveordene og løsningsordene er tall.

Hvert tall som er gitt i oppgaven må du skrive om til en sum hvor du bruker to eller . Kryssord til kapitlet Energi for ei levande jord. Fossilt brensel som kinesarane tok i bruk for over 20år sidan. En ordtyv er løs og stjeler ord og bokstaver.


Nå har du muligheten til å hjelpe til og få ditt eget detektivskilt. Finn alle ord som er gjemt bort, før tyven stjeler . Fossilt brensel er hydrokarbonholdige stoffer som kull, olje, naturgass, oljeskifer og tjæresand. De finnes i jordskorpen, og utvinnes som en kilde til energi ved . Universet og de store mysteriene; Liv på jorda - langsom utvikling mot stort mangfold; Olje og gass - fra døde planter og dyr til brensel og plast; Kroppens .

Fossilt brensel, fossilt brennstoff, brensel som naturgass, olje, oljeskifer, tjæresan brunkull og steinkull som finnes naturlig i grunnen og som . En av de beste tipsene for å lage kryssord er å fylle ut de lengste ord først. Bidra til reduksjon av fossilt brensel i miljøet kan være givende i noen regioner, fordi . LØSNINGER – HJERNETRIM, KRYSSORD SMÅ GRÅ (forrige utgave). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Husk: Når vi løser kryssor utvider vi ordforrådet vårt, for- bedrer rettskrivningen og gir.


Han lærte bøndene å vinne ut brensel fra myrene. KRYSSORD Å vise tenner er ikke alltid det samme som å le. T ekke Sta Ad Skynde Duft Ferske Brensel Søk Pike Spott Lei Skjul Løsningen på kryssord nr.


Vinnere av forrige utgaves kryssord: Jenny pedersen fra Russenes. Fra raps fremstille en ny type brensel, som i fremtiden kan være en erstatning. I en oksygen-hydrogen brenselcelle er det en elektrolytt i et kammer bestående av en løsning av konsentrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg