fredag 2. februar 2018

Sofa rens spray

Vanish Oxi Action Powerspray sofa og tepper. Enkel og rask overflaterens av stoffsofa eller andre møbler med. Fyll lavtrykksprøyten med rent vann, middels varmt og spray så over hele .

Må skru fra hverandre HELE sofaen, så prøver å unngå det. Ta litt vodka på en sprayflaske, spray litt over madrassen og la den lufttørke. Ta vekk kluten og varmen som er igjen vil rense grillen.


Blant annet er det hyggelig at sofaen er rengjort og flekker fjernet.

Blant annet foreslår de å bruke tepperens, fordi skummet er tørrere, . Til teppe og møbelrens blandes BioGuard flekkfjerner med vann (blandingsforhold 1:6). Spray midlet på overflaten eller påfør med svamp og la midlet virke i 2-minutt. Bruker den til å rense sofa, bilseter, tepper o. En tilsynelatende ren sofa inneholder mye dyptliggende støv og andre. Hadde en venninne på besøk i går og nå lukter sofaen utrolig stygt der hvor. Ville prøvd med vann og litt eddik i en sprayflaske og sprayet lett . Vask med grønnsåpe og spray over med x-it etterpå.


Sjekk først at stoffet tåler både grønnsåpe og x-it, test gjerne på undersiden av sofaen.

Jeg har en RG20fra Bilnerden samt en god del produkter for rens. Spray over en 30x30cm stor del av en pute eller del av sofa med CG . Ved salg av din gamle sofa, vil en møbelrens kunne lønne seg da møbelet. For å foreta en grundig dyprens, spray tepperensemiddelet først på uten oppsug. Steg 2: Spray desinfeksjonssprit (for eksempel Isopropanol) på de.


Sivert Lian Opdahl fra Marthes Renseri sitt beste råd å handle raskt. Det er mulig å unngå at den nye sofaen er full av flekker og. Bruk så BoConcept tekstilrens, og deretter BoConcept tekstilbeskyttelse for å . Sofarens - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett DebattJeg kjøpte en spray på jysk som tok en liten flekk på min stoffsofa. Spør de, ellers har jeg hørt at damp også.


Vanish Oxi Action Power Spray er markedets bedste produkt til at fjerne pletter på din sofa og tæpper. Du kan gjøre jobben med å rense persienner betydelig mindre krevende ved å gi dem. For å lage spray som flekkfjerner, fyll en sprayflaske med deler vann og del eddik. Har din skinnsofa eller lenestol mistet glansen?


Cover friske, våte flekker med et tykt lag med bakepulver. Hvis flekken er tørr, spray området rikelig med vann før du påfører bakepulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg