mandag 12. februar 2018

Spisebord med ileggsplater

Design spisebord med uttrekk, stil, funksjon og tilpasningsmuligheter. Funksjonene er enkle å bruke, og ileggsplatene er ofte innebygd. Det fås i forskjellige størrelser som alle har uttrekksfunksjon.

Kjøkkenbor runde spisebor langbord med plass til opptil personer. BufretLignendeIleggsplater kan også kjøpes separat til en rekke av våre spisebord. Løse ileggsplater er en enkel og praktisk løsning når du har gjester og trenger ekstra plass . Bordet har 4stk plater a50cm slik at det kan bli opptil 4m langt.

Rektangulære spisebord til hjemmet er bestselgere i Norge. For selv om det er sjelden vi dekker til – vil vi . Se vårt utvalg spisebord og spisemøbler her. Spisebor ovalt med ileggsplater, leveres kun i hvitt. En rekke spisebord hos Robert Tandberg fra Molteni, Poltrona Frau, Morten Voss, Castiglioni De. Flott spisebor typen Marte fra Skeidar, i massiv oljebehandlet eik.


Kan bli 2cm langt med de medfølgende ileggsplatene. Rundt spisebord med ileggsplater fra kr 000.

Vi har nå Rundt spisebord med ileggsplater fra Finn. Vi har nå 2Spisebord med ileggsplater fra Finn. Et svar på denne utfordringen er spisebord med uttrekk, altså bord.


Bordet kommer med to ileggsplater på cm som føyes til på hver side. Med ileggsplate blir det god plass til funker også til stk. Pent brukt spisebor selges grunnet nytt bord.


Englesson Stockholm ekstra stort spisebor med ileggsplater. Bordet er 2cm, hvor det kommer med ileggsplater på cm hver. Spisebord bord spisestue stue kjøkken ileggsplater ovalt hvitt design interiør interior nordiskdesigen nordiskinteriørkonsulent mirame bo hjem hus møbler . Kan leveres med inntil ileggsplater på cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg