onsdag 14. februar 2018

Lekehus plast tilbud

Her er det mange forskjellige lekehus, som et lekehus av tre, et lekehus i plast eller kanskje til og med et lekehus på tilbud. På Kelkoo kan du finne og sammenligne pris på lekestyer i tre, plast eller tøy og finne et godt tilbud før du bestiller lekehuset til . Billig sklier og lekehus fra little tikes, smoby og keter.

Smoby My House - lekehus for barn - 810400. Vi har et stort utvalg flotte telt og solide lekehus til extra gode priser. Perfekt til lek i hagen for små og større barn! Lekehusene er av utmerket kvalitet fra SMOBY .

Lekehus Rødhette - en hyggelig lekestue 4kvm. Flott stort lekehus med kjøkken og sklie, søker ny tomt ! Vi har nå Lekehus plast til salgs fra Finn. Kjøp Utendørslek Lekehus sklier på nettet. De fleste lekehus er produsert i tre, men det er også mulig å finne lekestuer i plast.


Få de seneste nyhetene først og nyt av gode tilbud! Om du i tillegg har stor hage så ville jeg i hvert fall heller investert i ei skikkelig dukkestue i tre. Hva skal man med mplastkloss i hagen da?


Huset har dør med postkasse og vinduer både med og uten sprosser.

Med et flott lekehus er det mulighet for timevis av lek, både inne og ute. Her i vår nettbutikk har vi samlet alt det som er morsomt å leke med i hagen eller på . Vi fører kvalitetsmerker som Little Tikes, Smoby og Starplast. Starplast Paket Lekehus Sandkasse/Basseng. Har dere noen lekehus i plast i butikken? Se dette flotte lekehuset ifra Smoby som passer perfekt i hagen om.


LEKEHUS OG SKLIER› Smoby Jura Lodge lekehus i plast. Hos Maxbo finner du dette morsomme lekehuset for barn med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser, vinduer i plexiglass, skodder og gulvsett. Leveres med tau og belte til å feste barnet. Vi har sånt lekehus med dør og vinduer fra toys`r`us!


P hehe, så er ei fornøyd snuppe her nå :P.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg