torsdag 8. februar 2018

Herregård gråmix mur

Herregård mur er svært fleksibel og dekorativ. Herregård mur er byggeklosser for voksne! Herregård Mur og Fasettmur benyttes til lave hagemurer, blomsterbed og lignende der høyden er maksimalt cm.

Underlaget for alle typer mur skal være . Herregård Mur er en tromlet betong murblokk med målene 27x20x15cm. Herregård mur fra Asak er en stilren og fleksibel mur som kan brukes til å lage mindre pyntemurer, blomsterbed og trapper.

Formatet er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet som kantstein så vel som til å lage små murer, . Fleksibel og dekorativ murstein med et rustikkt uttrykk.

Perfekt som kantstein eller til å lage små murer med. Herregård gråmix og Mini Exclusive mur i gråmix. Kubbemur er en tromlet, stilren og fleksibel murblokk med et godt estetisk uttrykk. Beregn 2stk til mPris FRAKT TILKOMMER.


Herregård mur er byggeklosser for voksne. Dette allsidige produktet har mange bruksområder, kantstein, hagemurer . Den har et meget bredt bruksområde og er velegnet til alle typer mur. Det er anbefalt å lime muren med Heydi Bomfast eller Stein-.


I tillegg skal det være en mur meter lang og cm høy. Denne vil bli bygget i ASAK Herregård gråmix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg