torsdag 22. februar 2018

Jotun sparkel

En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. En lettsparkel som benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater. Lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom.

Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til .

Benyttes til skjøt- og flekksparkling, samt sparkling av puss o. Lett sparkelmasse som gir en fin overflate. Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater av betong, lettbetong, puss samt skjøtesparkling av gipsplater og . Jotun Sparkel Vegg Tak medium liter.


Jotun Sparkel Vegg Tak er en lettsparkel beregnet for bruk innendørs i tørre rom. Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og gir minimal krymping og god hefteevne. Her finner du Jotuns nettside for profesjonelle og håndverkere samt kontaktinfo. YTELSESERKLÆRING FOR JOTUN SPARKEL OG SPARKELREMSE PAPIR .

LETTSPARKEL FIN LITER Kr 5- pr stk Flere valg. JOTUN SPARKEL FOR TRE LITER Kr 7- pr stk Flere valg. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp JOTUN SPARKEL GIPS billig i nettbutikkene. Tips og råd om hvordan du enkelt sparkler gipsplater på vegg. Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling. For en stund siden fikk jeg en bøtte sparkel fra Byggmax av en kompis som hadde.


Det som gjenstår er å se hvordan resultatet blir med Jotun. Se beste pris på Jotun Sparkel for treverk. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. JOTUN SPARKEL HERDENDE MASSE er meget lett å blande til en smidig.


Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg