torsdag 15. februar 2018

Hvordan lage spisebord selv

La ut et bilde av spisebordet som jeg har lagd selv (hjelp fra min kjære ikke noen oppskrift, men gjorde det ut i fra fantasien og hvordan jeg ville ha det :). Hvor mye kostet det sånn ca å lage spisebordet? Se video av hvordan vi laget dette bordet her!

DETTE TRENGER DU: Et gammelt trebor vi fant vårt på Brukthall Sinsen i Oslo sandpapir . Her viser vi hvordan du kan lage et originalt spisebord som kan imponere selv den kresne møbelkjenner. Utførelsen er eksklusiv, og det oppnår du lett med noe . Dette klassiske og enkle spisebordet av eik limtre har god plass til seks personer.

Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Hvordan bordplaten skal være, er egentlig helt avhengig av hva man selv. FLERE LAG GIR MØRKERE BORD: Jo flere strøk, desto kraftigere farge. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. -kanalen 'TheSorryGirls' gjør det i. Slik snekrer du bord selv: Det er flere som har spurt fru Andersen om hun kan dele fremgangsmåten for å lage spisebord/sofabord. Hvordan fester man selve rammen i det som skal være toppen av bordet?


Parkeringsplassen avrettes, og støttemur lages. Det er noe eget med å invitere gjester til et egetsnekret spisebord.

Vi viser deg hvordan du enkelt kan bygge en leken barneseng som ser ut. Selv om prosjektene i denne boka er enkle å lage og ikke krever de mest avanserte teknikkene, . Bord og benk lager du selv i solide materialer. Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep.


Hvordan Lage Et Spisebord Oppskrifter – myTaste. Da har jeg endelig fått laget DIY oppskrift på spisebordet vi laget :). Vi fikk en snekker til å lage et bord til oss for to år siden. Lime sammen plankene kan du fint gjøre selv.


Vi husker alle hvordan han startet med kassebord for å lage sybord til mor, men . Den beste måten å finne et møbel som passer perfekt til hjemmet ditt på, er å lage det selv! Og du trenger ikke være håndverker for å få det til, bare sjekk her! Hei, så morro å kunne lage møbler selv,dette var kjempe fint,kunne. Vi er i full gang med DIY prosjektet vårt : Nemlig spisebordet.


Men, jeg lurer igrunnen på hvordan dere har festet de to “platene”?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg