tirsdag 17. mars 2015

Bilxtra

Kjede av detaljistforretninger for bil som selger slitedeler, bilrekvisita, bildeler, bilstereo og mobiltelefon. BilXtra har over 2bilverksted i hele Norge, du finner oss alltid i nærheten! BilXtra har ca 2bilverksteder rundt hele landet, og konseptet drives av AS Sørensen og Balchen.

BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med butikker som selger slitedeler,. BilXtra er Norges største bilutstyrskjede. Vi selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ og takbokser.


Ebildeler dekk sunwind hytte gassfylling billig gass superdekk dekkservice bilextra tuning dieselpower optimalisering Bilxtra.

Det betyr at vi har service og reparasjoner på alle bilmerker som vi ikke selger som nybil. Vi har konkurransedyktige priser og gode mekanikere.

AS Sørensen og Balchen eier og driver konseptene BilXtra butikk og BilXtra verksted. Konsernomsetning for 20var rett i underkant av 6millioner kr. Vi har godt utvalg i nye og brukte biler, og våre samarbeidspartnere gjør at vi kan skaffe de fleste bilmerker etter hva kunden etterspør. Mer informasjon om BilXtra Harsta finner du på facebook!


BilXtra sortimentet inneholder alt du trenger til bilen, bilisten og passasjerene - barn som voksne. BilXtra åpner ny butikk på Trysil i kvartal 2016. Den vil være 1 eid av AS Sørensen og Balchen. Butikken vil få en flott beliggenhet og det er stort potensiale . Her vil du finne det meste av info du måtte ønske.


Mobilitetsgaranti: Kontakt oss: BilXtra Butikk: BilXtra Verksted: Når skal . Bilxtra forhandlerene i Kristiansan Lillehammer og Alna sto for tur når Radiobilene grytidlig onsdag morgen satt seg i bilen for en ny runde aktiviteter. BilXtra er stolte over å gjøre avtale med TOCN. Som Norges største faghandelkjede med deler og utstyr til bil så vil det være naturlig å knytte seg til det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg