tirsdag 3. mars 2015

Geitanger øy

Geitanger (gammalt lokalt namn Geitung) er ei øy i Fjell kommune vest for Bergen. Geitanger (gammelt lokalt navn Geitung) ligger i Fjell kommune vest for Bergen. Geitanger er en idyllisk liten øy der tiden har stått nogenlunde stille på tross av at øyen ligger ganske nær storbyen og de mange moderne .

Er det ikke på tide å revitalisere Geitanger Vel? Det skjer mange viktige saker i nær fremtid som berører øya Geitanger; Tilknytning til offentlig vann, fremtiden til . Leiligheten ligger m i fra sjøen på den bilfrie øya Geitanger. Kobbavågen, på den idylliske øya i Geitanger i Fjell kommune, er et.

Arild Halvorsen har stilt spørsmål til politikerne i Fjell via #kandulove. Geitanger er en idyllisk liten øy sør i Hjeltefjorden mellom Sotra og Askøy. Her har tiden stått nogenlunde stille på tross av at øyen ligger ganske nær storbyen og . Statens kartverk Bergen har stadfesta Geitanger som skrivemåte på øya.


Bli med på Kom deg ut dagen på den idylliske og bilfrie øya Geitanger rett vest for Bergen. I år arrangerer vi Kom Deg Ut Dagen på den vakre øya Geitanger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg