torsdag 12. mars 2015

Gulv og list skruer

Skruer med lite hode som er egnet til bl. En klassisk liste-løsning er å bruke en fotlist som passer til veggen,. ESSVE LISTESKRUE 9XGULKROMATISERT(250), 170 Pk, Kjøp.


FESTER GODT: Både skruer og spiker fester treplankene, men det er fordeler. Vi har et veldig bredt utvalg av alle typer skruer du skulle trenge til ditt byggeprosjekt eller i hverdagen. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


LTSF-skruene: Spesialskrue for montering av heltregulv/-parkett.

BK-skruene: Spesialskrue med senkhode for laminater. Min erfaring er at all listing går betydlig enklere ved å skru listene med gulv og list skruer. Bruk gjerne stikk-mål eller sag lista litt lang i første . Listen finnes også i sorteloksert og eikefoliert aluminium i og m lengder, se kapittel Lister . Ved montering av flytende gulv kan ikke bredden på rommet være mer enn meter.


Moelven anbefaler å benytte rustfrie Skruer fra anerkjente leverandører i . ESSVE Gulvskrue er beregnet for montering innendørs, i massive trebjelker, gulv og trelister mm mot.

Ved montering skal skruen skrus i 45° vinkel på gulvbordets fjærside, med ca 6mm mellom skruene. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Pass på at skruehodene dekkes av list som skal legges senere (gulvbordets notkant).


Skjuler og beskytter skjøten mellom to gulvmaterialer . Vi lagerfører skruer i alle typer: innvendige, utvendige, list/gulv, gips, betong, terrasse, franske, juster, farmer, beslag, stålstender, skruer på bånd osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg