fredag 27. mars 2015

Kjernebor leca

Hei, Jeg skal leie en kjernebormaskin for å lage noen 1mm hull i en Leca-vegg og har to ting som jeg grubler over ifm. Bruker man bor, eller et slags kjernebor? Og hvor kraftig maskin trenger man til dette, er det tungt å bore såpass store hull i Leca?

Vi bruker i dag kjernebor til å ta hull på Leca forings rør, samt følger monteringsveiledningen til røykrørsinnføringstussen med bruk av flytende . BAS Maskinutleie leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Vi har et bredt utvalg av maskiner og utstyr for utleie. Leca Maxi Pipe er en pipe beregnet for åpne peiser og.

Leca Maxi Pipe har 2x 2mm innerrør i keramikk og. Diamant Kjernebor Standard er det ultimate boret for proff boring i betongkonstruksjoner med eller uten armering. Diamant Kjernebor Asfalt/Leca er slitesterk og . For ordensskyld; kjerneboring i Leca/Icopal type pipe bør utføres av godkjent installatør, med dertil egen Leca/Icopal stuss. For Raimondi kjernebor 20mm innvendig gjenge til Bucanier og til bor med.


M16-innfestning som benyttes på drill til tørr og våtkapping av betong, leca ol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg