fredag 27. mars 2015

Hundebur herkules

Herkules (også kalt Proline i utlandet) hundebur med tilbehør er noe av det flotteste og mest eksklusive som finnes . På linken under står det en lang liste over hvilke Herkulesbur som passer i aktuelle bilmodeller.

Listen er kun veiledende, og Morene Produkter . Vår dyrebutikk fører et meget stort utvalg av hundebur i bil og bilbur fra merker som Herkules og Variocage. Herkules leveres i høyder, bredder og lengder. Dermed kan både lengde og bredde i bilens.

HERKULES er en sveitsisk produsent av bilbur av meget høy kvalitet og både design og materialvalg er gjort med . Herkules hundebur med tilbehør er noe av det flotteste og mest eksklusive som finnes innen . Bur og 11) Disse burene er særlig populære til hunder av .

Den nye generasjon 4pets Herkules Pro-Line hundebur kombinerer moderne estetikk og løsninger tilpasset daglig bruk. Aluminiumsbur fra kvalitetsprodusenten Herkules. Nedenfor finner du infomasjon om alle våre modeller. Herkules hundebur er det ypperste av bur for bil. Bladet Jakt Fiske ga Herkules-serien terningkast i 2009.


Herkules hundebur er utviklet og produsert i Sveits av Industricentrum Bruggeli Gmbh. Alle bur og deler kontrolleres nøye før de forlater produsenten. Jeg vurderer å kjøpe hundebur til min Golden retriever. Eller finn størrelse etter bil merke her. Proline er en kvalitetsleverandør av hundebur.


Kun det beste er godt nok for hunden din. Kjør trygt med hunden på alle turer med Proline hundebur fra Bilia. Herkules hundebur blir levert i størrelser, og passer dermed inn i de aller fleste biler, og for de aller fleste hunder. Alle 4pets Herkules og et bredt spekter Variocage bur utstilt!


Markedets flotteste og sikreste hundebur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg