tirsdag 10. mars 2015

Fjerne malt tapet

Hvis du skal fjerne tapeter, kan det lett bli mye rot, vannsøl samt tapet- og. Dette er en god metode for fjerning av tapet som har blitt overmalt, for ellers er . Når det gjelder fjerning av gammel tapet er kanskje det første spørsmålet man bør stille seg om det er nødvendig å fjerne tapetet, forklarer .

Ikke alle tapeter går det like greit og male over, så i noen tilfeller er man helt nødt til å fjerne den gamle tapeten før man enten maler veggen . Det finnes flere metoder for fjerning av tapet, men hvorvidt det blir enkelt avhenger nok litt av hva slags tapet som er brukt. Slik fjerner du luftbobler under tapetet. Har du fått bobler av luft under tapetet?

Det kan du fikse med en injeksjonssprøyte eller en . Når det gjelder fjerning av gammel tapet er kanskje det første spørsmålet man bør stille seg, om det er nødvendig å fjerne tapeten? Som gammel maler så er det utelukkende et eksempel jeg anbefaler på det aller. Når man først begynner og skal fjerne reparere fjernet tapet forholde seg til . Sikkert et spørsmål som krever befaring før godt svar, men jeg tar gjerne imot erfaringer. Tapetet har mye struktur, og er overmalt.


Vi har konsultert maler-og byggtapetsermester Fred Syversen for å få råd. Er det et spaltbart tapet, anbefales det at tapetet fjernes først, det vil . Eller når de har malt før limet er tørt, legger han til.

Helsparklede vegger kan overmales eller tapetseres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg