fredag 13. mars 2015

Skigard valdres

Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med seinvokst staur, kløyvde skier og vierbinding forsterket med ståltråd. Disse aktørene produserer skigard Valdres - de fleste setter opp på hele Østlandet. Les mer om forventet levetid og pris på skigard her.

Skigard får du ferdig montert, eller du kan bygge den selv og vi hjelper deg i gang. Skiene i skigarden er av sakte voksende gran fra Valdres med den beste . Me har vore i Molde og sett opp skigard ved Skaret. Her blir det tumleplass for ungane i den nye barnehagen som opnar .

Kontaktinformasjon for Valdresskigard Bagn, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi produserer skigard med seinvokst staur med skier fra egen skau i Brumunddal. Vår skigard er håndverk og skal være budbringer av vår kulturhistorie.


Skigard er en av Norges eldste og største kulturikoner.

Valdres Alpingrend er omgitt av friområder som er tilhørende . STARTSIDE]; ; ;. Først og fremst i Valdres, men også utenfor egen skigard. Vi setter også opp kurs med jevne mellomrom og arrangerer medlemsmøter et par ganger i året. Kursa vert til i eit samarbeid med Valdresmusea, Valdres Natur- og Kulturpark og Verne Vøla og med økonomisk bistand frå Oppland fylkeskommune. Hyttemesse med både skigar tomter og enda litt til. Valdres skigard hyttemesse foto roy myrland.


Sol og skygge i snøføyka :-) Foto: Marianne Lund Ahrn. Ein skigard varar ikkje evig, men det hjelp med litt ståltråd. Vi søker med dette om å få sette opp skigard rundt hytta i Vestre Slidre Statsalmenning, gn/br/festenr.


Skigar Kirke, Oversiktsbilde, Vann, Telegrafstolpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg