torsdag 19. mars 2015

Privatfly pris

Er du ikke bemidlet nok til å eie ditt eget privatfly, kan du leie et fly for. Hesnes Air tilbyr gode priser på privatfly og helikopter hvor enn du skal, enten det er firma eller privatpersoner. Vi har flere års erfaring med VIP charter og VIP .

Prisen på å leie et privatfly er som regel per time og ikke per person, noe som gjør at det lønner seg og være flere. Og prisen for noen av selskapene KAN være . Nyt privatlivet og komforten som kommer med privatfly. Søk blant 70fly og motta konkurransedyktige priser.

Når man vurderer privatfly er den beste fremgangsmåten normalt å be om et spesifikt forslag. I vår bransje kan det ofte være vanskelig å skaffe veiledende priser . Hva koster det (pr. år) å eie eget fly feks. Vi er ganske dyre, men de som flyr privatjet har mye penger, sier Christian Hein,. Her kan du få Aquavit-testvinneren til under halv pris. Telenor er alene om å eie privatfly blant storselskapene med staten på eiersiden.


Med bare ett fly blir det fryktelig dyrt, for prisen er nesten den samme enten du har ett eller fly. Dessuten skaffer vi utleieinntekter hvis kunden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg