onsdag 25. mars 2015

Lys antikkgrå

I øverste etasje er veggene malt med LADY 13Lys Antikkgrå. Her er det naturlig lys fra alle sider samt lys fra takvinduene. En vakker, mørkere gråtone som står i perfekt fargeharmoni med andre gråtoner som 10Tidløs, 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 1032 .

Våre mest populære gråtoner er farger som 10Tidløs, 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 5Ascott, 10Grå Harmoni, 18Valmuefrø . Antikkgrå – en lys grå tone med hint av gult i. En nyanse mørkere enn 13Lys Antikkgrå. I kjølig lys vil den nesten se grå ut…men så skimter plutselig den grønne . Hva er fargekoden på lys antikkgrå og vil den oppfattes som mørk som hovedfarge på stue/kjøkken? Valget står nå mellom tidløs og lys antikkgrå på soverommet. Begge er fine, men første er jo ganske gul i sammenligning eller er det bare meg?


Har en prøvd Lys Antikk grå på en vegg mellom kjøkken og stua, men mannen min synes det er for mye grønnskjær i den! Er veldig lys og ren i fargen, virker overhodet ikke gul. Lys antikkgrå har samme andel sort men er tilsatt gult. Ert og ris Fargekombinasjonen på vegger er LADY 14Grå skifer #ladygråskifer og LADY 13Lys Antikkgrå #ladylysantikkgrå. Lys Antikkgrå NCS kode - 13Lys Antikkgrå : S1502-Y.


ANTIKKGRÅ 19Kanskje en av de aller beste gråfargene vi har!

Jotun LADY Designertips Farge på vegg: LADY 13Lys Antikkgrå. Her er stuen vår grunnet med Lys Antikkgrå. Litt dårlig inntrykk da vinduene fremdeles er blendet med plast.


Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest populære, ofte med staffasjen malt i Egghvit eller Frostrøyk, sier Nina . Drygolin oljemaling, farge Lys antikkgrå (fargekode: 1391/S1502-Y), grunnet feilkjøp. Da hadde altså Mickan kjørt på med lys antikkgrå på huset, og Fredde var ikke fornøyd. Han vil ha antikkgrå som dere ser under det lille vinduet . Da bør du ligge unna hvite toner som går over til lys grått, det vil se.


Passer godt til gråtoner med litt gult i, som Lys Antikkgrå, Antikkgrå og Grå . Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest populære, ofte med staffasjen malt i Egghvit eller Frostrøyk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg