torsdag 9. mars 2017

Lage etiketter til glass

Legger ut noen bilder og linker til nye etiketter, nå som det tid for frø såing. Så da blir det merking av syltetøy glassene i år også :-) Ha en fortreffelig dag. Slik kan du lage sengegavl og oppslagstavle.

For dere som vet å ta vare på sommer og høst i glass og flasker: Vit at. Disse etikettene passer til ølflasker, syltetøyglass og andre glassflater. Får man kjøpt blanke selvklebende etiketter man kan bruke i printeren f. Tenkte å lage etiketter til glass med eplechutney og biscotti.

Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. Etiketter til glass og bokser - personlige fotoetiketter. Lag dine egne fotoetiketter hos smartphoto. Etiketter, klistremerker, limprodukter, bokbind.


Etiketter som du kan pynte flaskene til årets hjemmelagde egglikør med! Lage etiketter for krukkene er en effektiv måte å bringe organisasjonen til ditt hjem. Etiketter laget for glassene kan brukes på kjøkkenet elementer, . En av utfordringene ofte med å lage gaver selv er at de blir dyre når du. Enten du ønsker å fjerne etiketter for å gjenbruke glass til deg selv, .

Lage etiketter for krukker er en effektiv måte å bringe organisasjonen til ditt hjem. Utseendet på etiketten bør bestemmes av størrelsen på glasset ditt. Var litt spent på om det for det første var ordentlig glass. Takk til Hilde som inspirerte meg til å sette i gang. Siden hun er så glad i å lage god mat ble hun superglad og skrøt til alle at kryddere var var søsterens hage.


Produktbilde rosa Lag egen babysmekke 199. Design din egen t-skjorte eller t-skjorter. Lag dine egne selvklebende etiketter til flasker og glass. Perfekt til julebor bryllup og til privat bruk. Fås i forskjellige formater og i opplag helt ned til stk.


Jeg synes selv også at det å lage etiketter til ølet er halve moroen. Hvordan lage Primitive eller rustikke etiketter for glass Du trenger ikke komplisert grafikkfilterprogramvare å forberede etiketter primitive eller rustikke krukker. Hvilket papir, og hvor får jeg kjøpt det, er egnet til å bruke til vin/øletiketter?


Skal printes på blekkskriver og må være uproblematiske å fjerne . Jeg skal lage noen glass med cookies i julegave og jeg har tenkt å lime på fine etiketter. Finnes det noen nettside hvor man kan lage og bestille klistreetiketter til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg