mandag 20. mars 2017

Kjemisk metall motorblokk

Men går det an å bruke kjemisk metall på noe sånt? Jeg tenkte da å tappe ut all olja, rubbe med sandpapir, rense med sprit og så smøre på en . Vil tro kjemisk metall funker på det der ja.

Har også reparert flere motorblokker med det. Sprekk i motorblokk mh furia max 200innlegg30. Kjemisk metall til å reparere hull i alu deksel?


Forums › Tilbehør › Deler og utstyrBufretLignende16.

Har et lite rundt hull,ca 7-mm diametr i et motordeksel av alu. Tenkte å tette dette med et slags kjemisk metall,da det er litt tynnt gods for å . Velegnet for reparasjon, fylling, sammenfuging og tetting av metalldeler. PermaPoksy Kjemisk Metall En 2-komponentsmasse med en konsistens som modelleringsleire. For reparasjon av støpejernsdeler, sprekker i motorblokk, . Den forhandleren jeg brukte og kjøpe kjemisk metall til og støpe igjen insugporten på topper med har slutta! Det finnes kjemisk metall som kan brukes til tettingen.


Støpe hull i motorblokk - Komposittforuminnlegg26. Sveise på nytt gods rundt pinbolt til eksos - volvotopp. F16940-12-ea014d18d8c9a05c36c9bc22be3184f7. Kjemisk metall - Sparkel \u0026amp; Tettning,rh:watski.


Kjemisk metall - Kjemisk metall - Biltema,rh:biltema. PermaPoxy kjemisk metall g, Universal - 1kr - Skruvat. Topp lekker vann Volvo 9B2- Teknisk og trimming - Diskusjon. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


For reparasjon av støpejernsdeler, sprekker i motorblokk, innsug m. Bruksområde: motorblokk, oljefat, ventilkåper, genera-. Jeg har tettet flere bunnpanner med kjemisk metall. Ser ut til at man kan få det på BilXtra ihvertfall.


Er det noen av de eminente forumister som har vært borti kjemisk metall som kan benyttes på alutopper ol? Gir ett tett og hardt ytre som kan overmales. Hverken sveise eller bruke kjemisk metall. Det skal legges på en spesialtetning mellom bunnpanne og motorblokk.


Tolker dette til å være motorblokk av høyverdig støpejern med våte. Ville som Poseidon og Gunga Din foreslår vurdert kjemisk metall før . Når man sveiser en motorblokk må man ta seg god tid og bare sveise. Har hatt lekkasje på en rustfri tank der jeg brukte to-komponent kjemisk metall av type Belzona med godt resultat.


Men holder kjemisk metall lim med tanke på varmen? Da var jeg så uheldig at roden gikk gjennom motorblokka. Før i tiden så sydde de motorblokker ved å bore hull og gjenge opp også satt de inn en skrue .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg