torsdag 16. mars 2017

Feste lekter i betongtak

Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Hva er den enkleste måten å monter lektere på betong vegg i kjeller? Hurtig montering i betong og massive materialer.

Typiske bruksområder for ekspresspiker er: Feste av lekter til betong og underordnet gjennomstikksmontsaje . Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger, som egentlig er en skrue i en . Betong, mur, fasade, vanntetting, byggevarer, asfalt.

Mur, betong, belegningsstein, kantstein, heller, utemøbler, . Når du sier mur regner jeg med du mener betong? Jeg har tak av betong som jeg ønsker å pusse opp med nye plater. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til.


Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn . Her ønsker jeg å feste stendere på veggene, og deretter feste enten. Det er som oftest enklere å sette opp nytt reisverk enn å feste lekter i betongen. Ved å feste lekter rett på betong, KAN det være enkelt, hvis du har en . Her bestemmes pluggelengden av emnets tykkelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg