mandag 20. mars 2017

Hva koster det å leie et fly

Er du ikke bemidlet nok til å eie ditt eget privatfly, kan du leie et fly for. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hvor mye koster det å chartre et boeing 737-31set fra Værnes til Konya Tyrkia?

Hva koster det (pr. år) å eie eget fly feks. Hva må gjøres for å få flyet luftdyktig, normalklasse eller . Er du interessert i å leie passasjerfly, hjelper vi deg med å finne riktig flytype skreddersydd dine behov. Vi arrangerer leie av fly og charter flyvninger for både .

Widerøes fly kan leies med personell både i Norge og til utlandet. Noen som vet ca priser for å leie eget fly? Feks Stavanger - Ålborg eller Stavanger Palma.


Feks hva et fly som tar personer koster og hva et som tar eller . Koste hva det koste vil - nordmenn er luta lei det begredelige sommerværet og vil ha billetter til syderligere breddegrader. Det som er helt sentralt for å vite hva det koster å fly eller leie helikopter, er hvor mange og hvor dere skal. Noen hevder at det ikke koster stort mer å leie privatfly enn å fly. På flyene våre kan kundene snakke om akkurat hva de vil uten at noen får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg