fredag 24. mars 2017

Blande lakk på sprayboks

Høyglanset klarlakk på sprayboks for deg som skal gjøre mindre reparasjoner og lakkjobber. Vi blander lakk på 4ml sprayboks etter dine ønsker.

Send oss informasjon om lakktype (tettfarge, metallic eller perlemor/xirallics), fargekode og -navn, biltype . Vi lager original lakk til bilen din på sprayboks, pensel flaske til flekk . Dette er en profesjonell billakk som vi levere til lakkeringsverksteder over hele landet.

Dette er en enkomponent base farge, over 0fargekoder å velge i, . Lakksystem som matcher da aller fleste originalfarger på biler. SPRAYMAX 2K KLARLAKK H06800MED HERDER GIR EN MEGET STERK LAKK. SPRAYLAKK MED FARGE UTEN HERDER 400ML R100mikset lakk i sprayboks etter fargekode.


Send oss din lakk kode så får du spray boksen i løpet av få dager hjem til deg. Kjøpe lakk på spray boks, eller lakkere med sprøyte? Var det kun farge (ss lakk/topcoat) etter grunningen, burde denne være komp.


Hvis han fikk det blandet på sprayboks må han selv frigjøre . Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet.

Hos Møller får du orginalkken til bilen din på sprayboks med klarlakk. Har vært borti det når det tidligere har vært lakket med annet spray, selv om. Hans haugen og blander riktig farge mens du venter, ikke er det dyrt . Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen, blant annet motorlakk, grunning og klarlakk. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.


Uansett blir det blandet ORDENTLIG billakk i små mengder på disse boksene med spesiell dyse bla. Et lite tips: Som kjent har 2K spraybokser en beholder i bunnen som man må åpne kort tid for lakkering, for å blande de to komponentene. Lakk og Karosseri: noen som vet om noen blander lakk på boks billig?


For Quick Bengalack Rett på rust og Quick Bengalack Universallakk kan vi blande til den nyansen du ønsker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg