fredag 10. mars 2017

Blomkålpure

Blomkål forvandles enkelt til en fløyelsmyk, smakfull og uimotståelig puré. Blomkålpuré egner seg som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter. Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo er en god forrett hvor mye kan gjøres ferdig på forhånd.

Blomkålpuré er et nydelig tilbehør til f. Dette er deilig til både fisk og kjøtt og veldig enkelt å lage selv. Men for å få den helt perfekt bør du ha en blender evt. Stekt torsk passer til både enkelt og litt mer komplisert tilbehør.

I denne oppskriften er den servert med blomkålpuré, glaserte grønnsaker og kokte poteter. En rask og familievennlig fiskerett som kan lages med alle typer fisk! Blomkålpuré er fjongt og smaker veldig godt som tilbehør til lam, som tilfeldigvis har sesong samtidig. Grillet kveite med blomkålpuré serveres med en soyasaus som du kan bruke i mange sammenhenger.


Det er lett å ty til laks i en travel hverdag, fordi det er så enkelt å variere, og samtidig så raskt å tilberede. Her kan du i tillegg utkvittere minst to . Kok opp en stor gryte med vann, uten salt. Vask og skrell potetene, kutt dem i store biter og ha dem i det kokende vannet sammen med grovkuttet hvitløk.


Grillet SALMA: dryss salt og pepper på fisken.

Grill laksen i grillpanne eller på grill til den er knapt gjennomstekt, 3-minutter på hver side. Bli med du også og lag denne fantastiske ørretretten. Skyll og finsnitt purre og skjær frisk ingefær i staver.


Ha over i en kasserolle og kok mør i eplejuice, tilsatt salt og pepper. Del blomkålen i buketter og kok dem godt møre i melk tilsatt litt salt, 15-min. Hell av mesteparten av melken, ta vare på litt melken til å spe i . Jeg var på restaurant å fikk nydelig blomkålpure.


Tenkte å lage dette hjemme å fant oppskrift på nettet der jeg skulle koke blomkålen i melk, . Oppskrift 2gram blomkål ss smør ss fløte. Smørstekt fjellørret med blomkålpure og hvitvinssaus. Fjellørret er en fantastisk råvare og stekt i smør blir den enda bedre. Sandberg, som også er KKs faste matblogger, har i tillegg en oppskrift på blomkålpuré: rotgrønnsaker, vitaminer, antioksidanter . Blomkålpure - Ingredienserblomkålhode ss smør 1/ts salt l h-melkTilberedningFjern blader og de groveste stilkene fra blomkålen og skjær resten opp i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg