onsdag 1. mars 2017

Gulvspon byggmax

Gulvsponplaten er ekstra holdbar og har en sponting som gjør at den passer utmerket for undergulv. Fuktbestandig gulvsponplate laget for bærende undergulv i våtrom eller i andre miljøer utsatt for fuktighet som uoppvarmede sommerhus. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Sponplater.

Sponplater produseres ved at sagspon blandes med lim og deretter presses til plater. Denne skruen er utviklet for tre-mot-tre montasje av sponplater. Sponplateskruen er grovgjenget og fester svært godt, dessuten er den utstyrt med et konet . Sjekket prisen hos byggmax da jeg kom hjem (burde jo gjort det på forhånd), og fant.

Det er nettopp i slike tilfeller at Byggmax kan bygge opp en kundemasse. Byggmax, noe mer hvis du ikke har slik i nærheten. At det knirker tyder på at de eksisterende platene ikke er . Jeg har fått noen til å hente en gulvsponplate jeg trengte (hadde nesten nok, men bare nesten) fra Byggmax, som ligger en times kjøring herfra, . Kart og flyfoto over stk gulvspon fra Byggmax fra FINN.


Selges til gi-bort-pris ved henting i dag, kan ikke holdes av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg