mandag 13. mars 2017

Utforinger dør

Denne filmen viser deg hvordan du enkelt og greit monterer utforing rundt dør og vindu. Har revet av listverk og foringer på dører og vinduer som var limt fast. Jeg kapper til alle utforinger og tester de først, så tar jeg de ut igjen, .

Utforinger i kvistfri limtre ferdig hvitmalt i fargekode NCS S 05Y med vannbasert maling. En utforing benyttes til - i kombinasjon med en karmlist - å lage en pen og harmonisk avslutning i overgangen mellom dør/vegg og vindu/vegg . På innsiden av alle dør- og vinduskarmer er det frest ut et spor. Du får neppe kjøpt utfôring med nøyaktig den bredden du skal ha.


Leter du etter informasjon om hvordan du best monterer foringer i dør og vindu? Trykk på lenken over for Snekkerens Beste Tips for montering . Smart Utforingssett Plus for dører 2x22+ 1x1118x95.

Utforing benyttes til - i kombinasjon med en karmlist - å lage en pen og harmonisk avslutning i overgangen mellom dør/vegg og vindu/vegg. VIDEO: Til en nymontert dør hører det nye lister. Problemet her er at karmen er smalere enn veggen er tykk.


Derfor må det lages en såkalt utforing, som . Vi har utforinger fra 20mm bredde og opp til 600mm på lager. Utforing av dør og vindu - MAXBO-TVDiverse tilbehør til dør og vindu som dørstoppere. Ubehandlet dørsett DU1 utforing i furu fra Moelven Wood AS. Her viser Mogens deg hvordan du gjør det. Smart Utforing er utforing produsert i MDF.


Utforing brukes rundt vinduer og dører før det listes for å få en pen karm. Utforingene leveres ferdig med fjær som . UTFORING DØRSETT FURU 18X0UTF DSUMALT. Dørsett inkludert 1mm hvit karm til hvit dør (std hvit NCS S0502-Y) eller oljebehandlet edeltre til eik.


Fritzøe Engros leverer dør- og vindusutforinger som er formstabile og som er enten. Utforinger lagerføres i furu, hvitmalt furu samt hvitmalt MDF i en mengde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg