fredag 17. mars 2017

Fleksibel slange blandebatteri

Tekniske spesifikasjoner Lengde: cm Dimensjon: 3/nippel x 3/mutter Materiale: Armert PEX VA-godkjent. PEX-slange for tilkobling av servant, blandebatteri, WC m. Jeg skulle montere et Grohe servantarmatur, men siden det ikke skal stå sentrert, er slangen til kaldtvann litt for kort.

PEM-slange, egnet som kaldtvannsrør over/under bakken. Klemringkoblinger av høy kvalitet for PEM-slanger. Flette i rustfritt stål og koblinger i forniklet messing.


Bør man få rørleggerer til å skifte blandebatteri til håndservanten på badet,.

Mange nye kraner leveres med fleksible slanger, og gamle kraner . Bytte eller nyinstallering av alle blandebatterier i en bolig må gjøres av godkjent. Noen benkbatterier har forresten fleksible slanger istedet for rør, og da er det .

Med Nautic tar begrepet Blandebatteri et stort steg fremover. Soft Pex , er en ny type slanger med lang leveti stor fleksibilitet,. Blandebatterier/ Kraner og dusjutstyr fra Oras.


FL, Produkt navn: Blandebatteri m/slange og dusjhode, Produkt beskrivelse: , Produkt info: Italiensk trykkvannsarmatur i forkrommet messing med m fleksibel . Det som er viktig er at på fleksible slanger er det fiber eller. KOBLING AV RØR: De fleksible tilslutnings. Ett-greps blandebatteri med dusj- hode og to meter fleksibel slange. Blandebatteri m/slange og dusjhode Italiensk trykkvannsarmatur i forkrommet messing med m fleksibel slange og dusjhode i hvit plast, som kan låses i åpen . KWC Gastro Storkjøkkenarmatur 5mm, m/fleksibel dusjslange, Krom Forspyledusj komplett med ettgreps blandebatteri med svingbar tut og stengbar dusj i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg