mandag 6. mars 2017

Kjemisk rens hjemme

Ved kjemisk rensing dine egne klær hjemme, kan du spare både penger og mye tid i form av turer til renere's. På engelsk heter kjemisk rens dry cleaning. Betyr det at tøyet overhodet ikke blir vått?

Den høye kostnaden for kjemisk rensing av klær er ikke egnet forevery lomme. Skjerpe hvis du kan tørke rengjøre klærne dine hjemme? Er det noen her inne som har erfaring med plagg som må renses kjemisk?


Inspectas søsterselskap NorKjemi utfører kjemisk rens av en rekke innretninger.

Rengjøring er viktig for å unngå driftsproblemer og opprettholde go. Kjemisk rensing av møbler hjemme, Arta Curateniei, SRL, Moldova. Prisen, Beskrivelse, Bilde, Tekniske spesifikasjoner. Hvitvask, kokvask, rens eller ikke; lær deg å vaske som en proff. HJEM TIL MOR: Nå trenger du ikke lengre ringe hjem for vaskeråd - eller . Kjemisk rensing utføres i spesielle maskiner som både vasker og tørker.


Ballangen Vaskeri og Renseri AS, Ballangen kommune i Nordland med avdeling i Narvik. Global Concept MITCO AS utfører kjemisk rens og desinfisering av kjøletårn, gjerne i sammenheng med serviceavtaler der vi utfører service, vedlikehold og . I disse tilfellene vil det være nødvendig med en kjemisk rens for å få tilbake den opprinnelige energioverføringskapasiteten og full sirkulasjon på anlegget.

IISI S- Renseanlegg for eneboliger og hytter. Et komplett fullrenseanlegg med biologisk og kjemisk rensing for en enebolig med personer. Kjemisk rensing og garderobefag ble i 19lovfestet som håndverk i Norge med en. Arbeidstøyet skal ikke bringes med hjem for vask, de skal vaskes i. Mesterbrev i tekstilrenhold og kjemisk rens . Vi har lang erfaring med kjemisk rengjøring/utsyring av kjeler og andre beholdere.


Jeg bruker det overalt hjemme og er strålende fornøyd. Jeg har en dress hjemme som bare tåler kjemisk rens, og som trenger en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg