torsdag 2. mars 2017

Glassklemmer

Her en oversikt over glassklemmene vi lagerfører, Alle våre glassklemmer er. Som en viktig del av vårt rekkverkssystem har vi et bredt utvalg av forskjellige glassfester. Vi leverer glassklemmer i forskjellige størrelser og .

Bestill Glass og Glassklemmer til eksisterende rekkverk. Vi har glass og glassklemmer for både Inne- og Utendørsmiljø. Glassklemmer til 6-mm glass for rund eller flat bakkant.


Fargevalg: Matt aluminium Klar lakk (børstet aluminium) Hvit lakk Svart lakk Blank krom.

Med glassklemmer laget av ultramarint rustfritt stål (2205) så passer det også for den som ønsker å bygge et glassrekkverk på bryggen ved havet. Selger til sammen helt nye (uåpnet i eske) glassklemmer for montering av glass til rekkverk etc. Klemmene er av typen Arteferro INOX og er syrefaste i børstet . Kvalitetsglassklemme systemer i syrefast utførelse.


Kan leveres i følgende dimensjoner: Ø31mm-44mm. Rørbeslag, glassklemmer, endestykker og støtter for rustfritt rekkverkssystem. Gruppe: glassklemmer; Monteringsdiameter: 40xmm, Ø4mm, Ø4mm, 54xmm, 60xmm; Monteringsfasong: rektangulær, Linear Line, rund . Glassklemme rund for rørmontering 12mm glass.


Posts about Glassklemmer written by rekkverkbutikken.

Qingdao heve Trading Co, Ltd er en ledende Kina glass klemmer produsent og leverandør, Velkommen til importere CE glassklemme, glass klipp fra vår fabrikk. Aozheng Metal tilbyr høy - styrke, trygg og stødig glass klemmer. Vårt firma er en vellykket produsent og leverandør som har vært viet til bygging maskinvare i . Deretter ser du hvordan prisen påvirkes av de valg du gjør! Få anbud på oppdraget ditt (Glass og glassklemmer)!


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Skal lage barnesikring med 10mm herdet glassplater slik at ikke unger faller ned i trappen. Til dette trenger jeg noen rimelige glassklemmer . Glassklemmer - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg