fredag 3. mars 2017

Billige flasker med patentkork

Hei, hvor kan man kjøpre flasker med ordentlig patentkorker? Flip top flasker ønskes kjøptinnlegg19. Eske med liter flaske med patentkork stk.


Bufretstk ølflaske m/patentkork ØL 5L brun i eske. Har også fått inn et parti med Liters flasker med hank og patentkork som er veldig tøffe. Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass.


Eske med liter longneck flasker, stk. Eske med liter longneck flasker, stk. IKEA - KORKEN, Flaske m kork, Tettsittende kork som forhindrer lekkasje. Flaske 5liter m/patent kork (selvplukk).


Vi har tester og gir deg gode priser på patentkork. Pris: 4-, Kilner Flaske med patentkork liter Transparent. Er nok billigere å kjøpe dem for 1- i Oslo - vil tro at frakten fra Bergen koster mer enn. Fordelen med flaskene jeg lenket til lengre oppe i tråden er naturligvis at det er patentkork på dem. Selger unna for å rydde bodplass, så det blir noen esker med flasker som skal vekk.


Vi har ut april tilbud på L flaske med patentkork til kr.

Brewhouse - stk Ølbrygging har blitt superpopulært. Her får du en eske med stk ølflasker med patentkork. Er forsåvidt ikke så stor grunn til å velge patentkork/fliptop i stedet for flasker med kork. Korker er billig og flaskene blir da gjerne gratis. Bavaria Premium Lager er et av de billigste ølene på Systembolaget i . Men jeg aner ikke hvor jeg får tak i flasker som er egnet til slikt!


Jeg kjøpte flasker med patentkork på Jernia. Flasker med patentkork er kjekke og enkle, og fine til å oppbevare i. Billig eller ikke, jeg kaster ikke mat hvis den ikke er ødelagt, så da heller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg